Коли за бутане

Кола Lamborghini Swing Car син

145.00 лв.

Описание

Представяме ви детската кола Lamborghini Swing Car – идеалният избор за малките автомобилни ентусиасти! Тази уникална играчка е създадена с мисъл за комфорта и забавлението на децата, комбинирайки стил и функционалност.
 

Lamborghini Swing Car е проектирана с ергономична и широка седалка, която осигурява максимален комфорт за малките шофьори. Една от най-интересните функции на този автомобил е скритото пространство под седалката – идеално за съхранение на аксесоари или любими играчки, което добавя още повече радост на малчуганите.
 

Автомобилът разполага с бутон, който активира впечатляващи предни светлини и реалистични звукови ефекти, създавайки усещане за истинско шофиране. Удобната поставка за крачета позволява децата да се насладят на комфорта по време на игра, а маневрените предни колела с LED светлини правят управлението лесно и забавно.
 

Предназначена е за деца над 3 години и издържа тегло до 110 кг, което гарантира дълготрайно забавление. За активиране на звуковите и светлинните ефекти са необходими 3 батерии тип AA (не са включени в комплекта).
 

Lamborghini Swing Car не е просто играчка, а истинско приключение, което носи усмивки и радост на всеки малък шофьор!

Brand

Lamborghini

Допълнителна информация

Тегло 4 кг