Столчета за хранене

Стол за хранене Prime светлосив

269.00 лв.

Код: 111514 Категория:

Описание

Стол за Хранене Prime, Cangaroo – Перфектният Спътник за Всяко Хранене
 

Prime е идеалният стол за хранене, който съчетава функционалност, комфорт и безопасност, за да осигури на вашето дете най-доброто изживяване по време на хранене.
Подходящ за деца от 6 месеца до 15 кг, този стол е създаден да расте заедно с вашето мъниче и да улеснява ежедневието ви.
 

Основни характеристики:
 

– Регулируема височина: 7 различни позиции на височина позволяват адаптиране към всяка маса, за да се чувствате удобно както вие, така и вашето дете.

– Комфортна облегалка: 5 позиции на наклона на облегалката, за да се осигури идеалният ъгъл за хранене или почивка.

– Ергономична седалка: Широка и удобна, с висококачествена PU кожа, която е лесна за поддръжка и почистване.

– Безопасност на първо място: 5-точков колан за безопасност с две позиции на меките раменни протектори гарантира сигурността на вашето дете по всяко време.

– Удобна табла: Двуслойната табла с поставка за чаша е лесна за почистване и предлага 3 различни позиции за максимално удобство.

– Регулируема поставка за крачета: Поставката може да се настройва в 3 различни позиции, за да осигури правилна позиция на крачетата на вашето дете.

– Лесно преместване и безопасност: Столът е снабден с 4 колела, като задните колела са свързани със спирачка за допълнителна сигурност.

– Компактно сгъване: Столът се сгъва бързо и компактно, което позволява лесно съхранение, дори в малки пространства. Може да стои самостоятелно след сгъване.

– Практично съхранение на таблата: Таблата може да бъде окачена на основата на стола, когато не се използва.
 

Перфектният избор за родители, които търсят качествено, функционално и стилно решение за хранене на своето дете.

Brand

Cangaroo

Допълнителна информация

Тегло 9.7 кг