Функционални

Стол за хранене Tiramisu 2 в 1 зелен

239.00 лв.

Описание

Представяме ви перфектното решение за хранене на вашето дете – многофункционалното  столче за хранене Tiramisu 2-1 на Cangaroo. Подходящо за деца от 6 месеца до 15 кг, това столче предлага изключителна гъвкавост и комфорт, както за малчугана, така и за вас.
 

Основни характеристики:
 

– Уникален дизайн: Седалката може лесно да се сваля и да се монтира върху обикновен кухненски стол, превръщайки се в практично бустер столче. Това ви позволява да използвате столчето както у дома, така и когато сте на гости или в ресторант.

-Регулиране на височината: Изберете от 7 нива на височината, за да осигурите оптимално удобство както за детето, така и за вас. Столчето се адаптира лесно към различни маси и кухненски повърхности.

– Комфорт и удобство: Облегалката разполага с 5 позиции на наклон, за да осигури максимално удобство за вашето дете във всяка ситуация – от хранене до почивка. Трите позиции на таблата и трите нива на поставката за крачетата позволяват столчето да бъде настроено според индивидуалните нужди на детето, гарантирайки комфорт при всяка употреба.

– Сигурност и безопасност: Столчето е оборудвано с 5-точков колан за безопасност с меки подложки за раменете, осигуряващ максимална защита и комфорт на детето.

– Практичност и функционалност: С 2 колела за лесно преместване, столчето може да се придвижва без усилие из дома ви. То се сгъва лесно и може да стои самостоятелно в сгънато състояние, което го прави изключително удобно за съхранение и пренасяне. Допълнително, таблата може да се закачи на основата, когато не се използва, осигурявайки повече пространство и улеснявайки поддръжката.
 

Това детско столче за хранене комбинира стил, удобство и безопасност, правейки всяко хранене приятно изживяване за вашето дете. Независимо дали сте вкъщи или на път, столчето е лесно за използване, компактно и изключително функционално. Изберете най-доброто за вашето дете !

Brand

Cangaroo

Допълнителна информация

Тегло 9 кг