Noris Настолна игра Escape Room The Game

Noris Настолна игра Escape Room The Game

Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.

Код на продукта: 606101546037
Наличност: В наличност
95,00лв
Кол-во: Купи

Noris Настолна игра Escape Room The Game

 

Предлагаме на вашето внимание настолната игра – Escape Room, която е създадена на базата на така популярните в момента Ескейп стаи. Тя включва 4 игри – мистерии, които трябва да бъдат разгадани от участниците, за да „избягат“ в рамките на 60 минути (които се отброяват със специална машина – хроно декодер) от опасната ситуация, в която са поставени във всяко от предизвикателствата.

 

Както във всички EscapeRooms по света, вие сте „заключени“ в тази игра и вашата цел е да намерите как да „избягате“ в рамките на 60 минути чрез решаването на пъзели и загадки.

 

Тази кутия съдържа четири мистерии за разгадаване, подредени във възходящ ред на трудност. Всяко приключение има три части. Във всяка част, вие трябва да намерите код от четири ключа, които да вкарате в хроно декодера. Намерете трите правилни кода в рамките на 60 минути, за да спечелите играта.


Препоръчителна възраст: 16+ години

Брой играчи 2 - 5

 

БЯГСТВО ОТ ЗАТВОРА

Лежиш в затвора от няколко месеца и според присъдата ти ще бъдеш зад решетките в следващите 10 години. Прекарваш по-голяма част от деня си със своите съкилийници, които са спечелили твоето доверие. Те пазят гърба ти, а ти пазиш техния.


Един следобед се заговаряш с твоя съкилийник и той ти разказва, че велик математик на име Уолтър Кесъл е живял в твоята килия. Наскоро е преместен в друг затвор. Уолтър Кесъл е бил легенда сред затворниците. Управителят на затвора и пазачите са се страхували от него. Не защото е бил по-голям и силен, а защото са вярвали, че той може да избяга. А едно бягство от затвора би сринало репутацията им. Те измислили лъжата, че Уолтър е нападнал и пребил свой съкилийник, макар че г-н Кесъл е бил смирен човек, неспособен да убие дори муха. Въпреки това го преместили в най-добре охранявания затвор в страната...

ХРАМЪТ НА АЦТЕКИТЕ

СЕКУНДИ СЛЕД КАТО ВЛЕЗЕШ В ГРОБНИЦАТА ВРАТАТА ЗА ТЕБ СЕ ЗАТВАРЯ С ТРЯСЪК...

ВИРУС

Какъв момент да загубиш съзнание! Кълнеш се, че би убил своя колега в лабораторията, но знаеш, че това не е необходимо. Течността, изпаряваща се от счупената бутилка на пода, достатъчно скоро ще погуби всички в стаята. Няма време за вайкане, ти и твоите партньори в лабораторията трябва да работите заедно, ако искате да оцелеете.

ЯДРЕНА ЗАПЛАХА

Неделен следобед в полицейския щаб на Фенуик. В кухнята все още са останали няколко кутии с понички; днес много от колегите-полицаи трябва да са на служба извън офиса.

Денят ти започва с обичайното подреждане на архиви и попълване на протоколи. Изведнъж тази монотонна работа бива прекъсната от изписукването на факса. Странно - ти дори не знаеше, че е включен!  Кой използва факс в днешно време?

There are no reviews for this product.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив:Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:Етикети: Noris, Настолна, игра
 Румикуб 'БУКВИ' - компактна играПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ВЪЗРАСТ - ОТ 8 ГОДИНИ НАГОРЕ, БЕЗ ОГРАНИЧЕН..
15,49лв
ИГРА - ТУИСТЪРTWISTER е играта, която ви връзва на възел!  Ръцете и краката ще ви..
42,99лв
Noris Zoch Игра Pig Noris Zoch Игра Pig 10Правила: играете картите като ги по..
16,80лв
Описание на игратаТази забавна игра дава възможност на децата да се почувстват като истински лов..
69,90лв
Описание на игратаТази Лама обича да се перчи и носи всякакви разноцветни шапки. Направете я щас..
39,90лв
ZANZOON Професор Всезнайко Изчерпан
Zanzoon - Професор ВсезнайкоПрофесор Всезнайко знае всичко за всичко. 500 щури теми ..
40,90лв