Тротинетка Maserati черен

Код: 111846

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Original price was: 129.00 лв..Current price is: 109.00 лв..

0 дни 00 часа 00 мин 00 сек
18 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Описание

Тротинетка Maserati черен е идеалният избор за малките любители на скоростта и стила. Със своя изискан и спортен дизайн, вдъхновен от луксозната марка Maserati, тази тротинетка е не само красива, но и изключително функционална. Предназначена за деца на възраст над 3 години, тя предлага комбинация от безопасност, комфорт и дълготрайност.

Основни характеристики на Тротинетка Maserati черен:

  • Здрава конструкция: Изработена от висококачествен алуминий, рамката е лека, но изключително издръжлива, осигуряваща стабилност и сигурност по време на каране.
  • Регулируемо кормило: Лесно настройващо се кормило, което позволява тротинетката да се адаптира към ръста на детето и да гарантира удобство.
  • Гладки гуми: Тротинетка Maserati черен имат колелата с гумено покритие и висококачествени лагери осигуряват плавно и стабилно движение по различни повърхности.
  • Сгъваема система: Удобната сгъваема конструкция прави съхранението и транспортирането на тротинетката лесно и практично.
  • Задна спирачка: Надеждна задна спирачка, осигуряваща бързо и ефективно спиране за максимална безопасност.

Тротинетка Maserati черен е идеален подарък за вашето дете. То ще се наслади на стилно и безопасно каране, което съчетава комфорта и функционалността, характерни за марката.

 

С тази тротинетка вашето дете ще се наслаждава на активни игри и забавления, докато развива координацията и баланса си. Тротинетка Maserati черен е перфектният избор за всички малки любители на движението, които искат да изпъкват със стил и увереност на всяка площадка.

Specification

Overview

Тегло

2.9 кг

Processor

Тегло

2.9 кг

Display

Тегло

2.9 кг

RAM

Тегло

2.9 кг

Storage

Тегло

2.9 кг

Video Card

Тегло

2.9 кг

Connectivity

Тегло

2.9 кг

Features

Тегло

2.9 кг

Battery

Тегло

2.9 кг

General

Тегло

2.9 кг

Customer Reviews