Мини баланс велосипед Mini Rider розов

Код: 111844

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Original price was: 69.00 лв..Current price is: 59.00 лв..

0 дни 00 часа 00 мин 00 сек
12 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Описание

Мини баланс велосипед Mini Rider розов е перфектният избор за малките приключенци, които искат да развият своите умения за баланс и координация. Със своя красив розов дизайн и лека конструкция, този велосипед е създаден, за да предостави безопасност и комфорт по време на игра на открито.

Основни характеристики на Мини баланс велосипед Mini Rider розов:

  • Подходящ за деца от 2 до 5 години: Mini Rider е идеален за най-малките, предлагайки перфектни размери и стабилност, за да се чувстват уверени и спокойни по време на каране.
  • Развитие на баланс и координация: Велосипедът помага на децата да развиват моторните си умения и да се научат да поддържат баланс – важна подготовка за бъдещо каране на стандартен велосипед.
  • Регулируема височина на седалката: Седалката е лесно регулируема, което позволява персонализиране според ръста на детето. Това осигурява комфорт и по-дълъг период на използване на велосипеда.
  • Лека и издръжлива конструкция: Мини баланс велосипед Mini Rider розов е изработен от висококачествени материали, осигуряващи стабилност и лекота, така че детето да може да го управлява лесно.
  • Удобни ръкохватки: Меките ръкохватки са съобразени с малките ръчички на детето, предлагайки удобен и сигурен захват за продължително каране.
  • Широки гуми за стабилност: Широките гуми осигуряват отлично сцепление и стабилност на различни повърхности, което прави карането по-безопасно и комфортно.

 

Мини баланс велосипед Mini Rider розов е отличен избор за родители, които искат да насърчат активната игра и развитието на умения у детето си. Със своя стилен розов дизайн и внимателно разработени функции, Mini Rider ще бъде незаменим спътник в първите стъпки на детето в света на колоезденето.

 

Specification

Overview

Тегло

2.0 кг

Processor

Тегло

2.0 кг

Display

Тегло

2.0 кг

RAM

Тегло

2.0 кг

Storage

Тегло

2.0 кг

Video Card

Тегло

2.0 кг

Connectivity

Тегло

2.0 кг

Features

Тегло

2.0 кг

Battery

Тегло

2.0 кг

General

Тегло

2.0 кг

Customer Reviews