Back to products
Мини баланс велосипед Mini Rider розов
Мини баланс велосипед Mini Rider розов Original price was: 69.00 лв..Current price is: 59.00 лв..

Мини баланс велосипед Mini Rider зелен

Код: 111843

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

69.00 лв.

14 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Описание

Мини баланс велосипед Mini Rider зелен е създаден, за да направи първите стъпки в света на колоезденето забавни и безопасни за вашето дете. Със своя свеж зелен дизайн и лека конструкция, този велосипед е идеален за развиване на баланс и координация при малките приключенци.

Основни характеристики на Мини баланс велосипед Mini Rider зелен:

  • Подходящ за деца от 2 до 5 години: Mini Rider е проектиран специално за малките деца, като предлага стабилност и комфорт, за да се чувстват уверени, докато се учат да карат.
  • Развитие на баланс и координация: Мини баланс велосипед Mini Rider зелен помага на децата да усвоят основни умения като баланс и контрол, което е чудесна подготовка за преминаване към стандартен велосипед с педали.
  • Регулируема височина на седалката: Височината на седалката може да се регулира, за да се адаптира към ръста на детето, осигурявайки максимален комфорт и продължително използване.
  • Здрава и лека конструкция: Велосипедът е изработен от висококачествени материали, които осигуряват здравина и лекота, така че децата да могат да го управляват лесно и безопасно.
  • Ергономични ръкохватки: Меките и удобни ръкохватки са специално създадени за малките ръце, предоставяйки сигурен и стабилен захват.
  • Широки гуми за по-добро сцепление: Велосипедът е оборудван с широки гуми, които осигуряват стабилност и сцепление на различни терени, правейки карането безопасно и приятно.

Мини баланс велосипед Mini Rider зелен е перфектният избор за активни деца и родители, които искат да стимулират физическото развитие и координацията на малчуганите си. Със своя ярък зелен цвят и удобен дизайн, Mini Rider ще се превърне в любимата играчка на всяко дете.

 

Specification

Overview

Тегло

2.0 кг

Processor

Тегло

2.0 кг

Display

Тегло

2.0 кг

RAM

Тегло

2.0 кг

Storage

Тегло

2.0 кг

Video Card

Тегло

2.0 кг

Connectivity

Тегло

2.0 кг

Features

Тегло

2.0 кг

Battery

Тегло

2.0 кг

General

Тегло

2.0 кг

Customer Reviews