Детска кошара Sleepy сив

Код: 111822

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Original price was: 160.00 лв..Current price is: 139.00 лв..

17 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Description

Детска кошара Sleepy сив е съвършеното място за сън и почивка на вашето бебе. С елегантния си и модерен дизайн в неутрален сив цвят, кошарата не само допълва детската стая, но и създава спокойна и уютна среда за сън и игра.

Характеристики и предимства на Детска кошара Sleepy сив:

  • Универсален и стилен дизайн: Сивият цвят и елегантният вид на кошарата Sleepy я правят подходяща за всякакъв тип интериор. Тя се вписва идеално както в модерни, така и в класически обзаведени стаи, добавяйки стил и комфорт.
  • Висококачествени материали: Изработена от безопасни, сертифицирани и издръжливи материали, кошарата гарантира безопасността на вашето дете. Всички елементи са съобразени с международните стандарти за безопасност, осигурявайки дълготрайна употреба.
  • Регулируема височина на матрака: Кошарата предлага възможност за регулиране на височината на матрака, което позволява адаптация спрямо възрастта и нуждите на детето. Това улеснява достъпа на родителите и осигурява допълнителна безопасност, когато бебето започне да сяда или да се изправя.
  • Лесна за сглобяване и преместване: Детска кошара Sleepy сив е проектирана така, че да бъде лесна за сглобяване и демонтаж, което я прави удобна за родителите. При нужда от преместване или промяна на позицията, кошарата може лесно да се разглоби и транспортира.
  • Подходяща за деца от раждането до 3 години: Благодарение на стабилната си конструкция и регулируемите нива, кошарата е подходяща за новородени и растящи деца, като осигурява комфорт и безопасност през първите години на живот.

Детска кошара Sleepy сив е перфектният избор за съвременните родители, които търсят функционалност и стил. С нея ще създадете уютно и безопасно място за сън и игра на вашето дете, осигурявайки му необходимото спокойствие и комфорт за здравословен растеж.

 

Specification

Overview

Тегло

9.60 кг

Processor

Тегло

9.60 кг

Display

Тегло

9.60 кг

RAM

Тегло

9.60 кг

Storage

Тегло

9.60 кг

Video Card

Тегло

9.60 кг

Connectivity

Тегло

9.60 кг

Features

Тегло

9.60 кг

Battery

Тегло

9.60 кг

General

Тегло

9.60 кг

Customer Reviews