Ергономично кенгуру Ivy бежов

Код: 111783

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Original price was: 79.00 лв..Current price is: 69.00 лв..

11 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Description

Кенгуру Ivy бежов е стилен и функционален аксесоар за родители, които търсят комфорт и удобство при носене на своето бебе. С класически бежов цвят, това кенгуру е идеално съчетание от практичност и елегантност, подходящо за всеки повод.

Характеристики и предимства на Кенгуру Ivy бежов:

  • Ергономичен дизайн: Проектирано за максимален комфорт, кенгуруто Ivy разпределя равномерно тежестта на бебето, намалявайки натоварването върху раменете и гърба на родителя. Това го прави удобно за дълготрайно носене.
  • Многопозиционно носене: С възможност за носене отпред, на гръб и странично, Ivy предоставя гъвкавост според нуждите на бебето и предпочитанията на родителя. Всяка позиция осигурява стабилност и подкрепа.
  • Дишащ и мек материал: Изработено от дишащи и висококачествени материали, кенгуруто гарантира отлична вентилация и комфорт на бебето, като същевременно поддържа неговата кожа защитена и суха.
  • Регулируеми презрамки и колан: С лесно регулируеми презрамки и широк пояс, кенгуруто може да се адаптира към различни форми на тялото, което позволява персонализирано и стабилно носене.
  • Подходящо за бебета от 3 до 15 кг: Кенгуру Ivy бежов е перфектно решение за новородени и малки деца, тъй като осигурява безопасност и комфорт за малчугани в диапазона от 3 до 15 килограма.
  • Сигурни закопчалки и поддръжка на главата: За допълнителна безопасност, кенгуруто разполага със стабилни закопчалки и опора за главата, които гарантират стабилността на новородените по време на движение.

Кенгуру Ivy бежов е идеалният избор за модерни родители, които искат да бъдат близо до своето дете, без да правят компромис с комфорта и удобството си. Това кенгуру комбинира стил и функционалност, осигурявайки безопасност и уют за вашето бебе при всяка разходка или ежедневна активност.

 

Specification

Overview

Тегло

0.650 кг

Processor

Тегло

0.650 кг

Display

Тегло

0.650 кг

RAM

Тегло

0.650 кг

Storage

Тегло

0.650 кг

Video Card

Тегло

0.650 кг

Connectivity

Тегло

0.650 кг

Features

Тегло

0.650 кг

Battery

Тегло

0.650 кг

General

Тегло

0.650 кг

Customer Reviews