Кукла 46 cm Darling Doll LS1889A3

Код: 111826

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

37.00 лв.

17 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Описание

Кукла 46 cm Darling Doll LS1889A3 е очарователна и детайлно изработена кукла, създадена да вдъхнови малките деца и да насърчи техните ролеви игри. Със своя реалистичен външен вид и стилно облекло, тя е перфектен спътник за игри и развитие на въображението. Тази кукла предлага много възможности за забавление и творчество, като същевременно подпомага развитието на социални и емоционални умения.

Характеристики и предимства на Кукла 46 cm Darling Doll LS1889A3:

  • Детайлни черти и мека коса: Кукла 46 cm Darling Doll LS1889A3 има естествени черти на лицето и мека, дълга коса, която може да бъде стилизирана по различни начини. Това позволява на децата да създават разнообразни прически и да експериментират с визии, развивайки своето креативно мислене.
  • Подвижни крайници: Куклата е проектирана с подвижни ръце и крака, което улеснява нейното позициониране в различни позиции за игра. Тя може да бъде поставена да седи, стои или „ходи“, създавайки по-реалистични ситуации и ролеви сценарии.
  • Елегантно облекло: Кукла 46 cm Darling Doll LS1889A3 е облечена в елегантен тоалет, който може лесно да бъде комбиниран с други аксесоари и дрехи. Това насърчава децата да проявяват своя стил и въображение, създавайки различни модни комбинации.
  • Развитие на уменията: Играта с куклата подпомага социалното и емоционалното развитие на децата, като ги насърчава да играят ролеви игри, да се грижат за куклата и да създават истории, което им помага да развиват своите комуникативни и социални умения.
  • Безопасни и качествени материали: Darling Doll LS1889A3 е изработена от висококачествени и безопасни материали, което я прави подходяща за дълготрайна употреба и активна игра. Материалите са избрани така, че да гарантират безопасност и комфорт при игра.

Кукла 46 cm Darling Doll LS1889A3 е перфектният подарък за всяко дете, което обича да играе с кукли и да създава свои собствени светове и истории. Тя предлага безкрайни часове забавление и стимулира креативността и социалното развитие на децата. Независимо дали детето играе само или с приятели, тази кукла ще бъде неизменен и вдъхновяващ спътник във всяко приключение!

 

Specification

Overview

Тегло

0.750 кг

Processor

Тегло

0.750 кг

Display

Тегло

0.750 кг

RAM

Тегло

0.750 кг

Storage

Тегло

0.750 кг

Video Card

Тегло

0.750 кг

Connectivity

Тегло

0.750 кг

Features

Тегло

0.750 кг

Battery

Тегло

0.750 кг

General

Тегло

0.750 кг

Customer Reviews