Кукла 46 cm Pretty Girl LS1824

Код: 111819

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

55.00 лв.

16 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Описание

Кукла 46 cm Pretty Girl LS1824 е изящна и стилна кукла, създадена за малките любители на модата и ролевите игри. Тази кукла е перфектното допълнение към всяка детска колекция, вдъхновявайки децата да създават свои собствени истории и да развиват въображението си. С внимателно изработените си детайли и модерен тоалет, тя привлича вниманието и насърчава дълги часове забавна игра.

Характеристики и предимства на Кукла 46 cm Pretty Girl LS1824:

  • Реалистични черти и мека коса: Pretty Girl LS1824 има реалистични черти на лицето и дълга, мека коса, която може да бъде стилизирана. Това позволява на децата да създават различни прически, развивайки своето творчество и въображение.
  • Подвижни крайници: Куклата разполага с подвижни ръце и крака, което улеснява позиционирането ѝ в различни положения – тя може да седи, стои или да бъде поставена в различни ролеви сцени, създавайки по-реалистично изживяване.
  • Стилно облекло: Pretty Girl LS1824 е облечена в модерен тоалет, който може да бъде комбиниран с други аксесоари и дрехи, предлагани отделно. Това позволява на децата да създават различни визии и да проявяват своята креативност.
  • Развитие на уменията: Куклата подпомага развитието на социални и емоционални умения, като насърчава децата да играят ролеви игри, да се грижат за куклата и да разказват истории. Това им помага да развиват своите комуникативни умения и въображение.
  • Висококачествени и безопасни материали: Куклата е изработена от безопасни и издръжливи материали, гарантиращи дълготрайна употреба и безопасна игра за децата.

Кукла 46 cm Pretty Girl LS1824 е идеален подарък за всяко дете, което обича куклите и модата. С нея децата ще могат да изразят своето въображение, да създават ролеви игри и да се забавляват с часове. Независимо дали детето играе само или с приятели, тази кукла ще бъде верен приятел и вдъхновяващ спътник във всяка игра!

 

Specification

Overview

Тегло

1.1 кг

Processor

Тегло

1.1 кг

Display

Тегло

1.1 кг

RAM

Тегло

1.1 кг

Storage

Тегло

1.1 кг

Video Card

Тегло

1.1 кг

Connectivity

Тегло

1.1 кг

Features

Тегло

1.1 кг

Battery

Тегло

1.1 кг

General

Тегло

1.1 кг

Customer Reviews