Кукла 33 cm Pretty Doll Set с аксесоари LS1303

Код: 111806

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

28.00 лв.

13 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Описание

Кукла 33 cm Pretty Doll Set с аксесоари LS1303 е идеален подарък за всяко дете, което обожава кукли и ролеви игри. Със своя стилен дизайн и множество аксесоари, този комплект предлага безброй възможности за игра и творчество.

Характеристики и предимства на Кукла 33 cm Pretty Doll Set с аксесоари LS1303:

  • Компактен размер: С височина от 33 cm, куклата е перфектна за малките ръчички на децата. Лесно може да се носи навсякъде, което я прави чудесна за игра у дома или на път.
  • Разнообразие от аксесоари: Комплектът включва множество аксесоари, които обогатяват игровото изживяване. Децата могат да комбинират различни елементи, което насърчава тяхната креативност и въображение.
  • Подвижни крайници: Кукла 33 cm Pretty Doll Set с аксесоари LS1303 разполага с подвижни ръце и крака, което позволява различни позиции и игри. Тази функция прави куклата по-реалистична и интересна за игра.
  • Висококачествени материали: Изработена от безопасни и издръжливи материали, Pretty Doll Set гарантира дълготрайна употреба. Всички компоненти са проектирани с внимание към детайла, което осигурява безопасна игра за децата.
  • Развитие на социални умения: Играта с кукли е отличен начин за децата да развиват своите социални и емоционални умения. Те учат как да се грижат за другите, да взаимодействат и да разказват истории, което е изключително важно за тяхното развитие.

Кукла 33 cm Pretty Doll Set с аксесоари LS1303 е чудесно допълнение към всяка детска играчка. С нея децата ще могат да създават свои собствени приключения и да се забавляват с часове. Този комплект не само забавлява, но и подпомага развитието на важни умения, което го прави перфектен подарък за всяко дете!

 

Specification

Overview

Тегло

0.350 кг

Processor

Тегло

0.350 кг

Display

Тегло

0.350 кг

RAM

Тегло

0.350 кг

Storage

Тегло

0.350 кг

Video Card

Тегло

0.350 кг

Connectivity

Тегло

0.350 кг

Features

Тегло

0.350 кг

Battery

Тегло

0.350 кг

General

Тегло

0.350 кг

Customer Reviews