Кукла 38 cm Fairy Doll Sun зелена LS1502-4

Код: 111814

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

27.00 лв.

11 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Описание

Кукла 38 cm Fairy Doll Sun зелена LS1502-4 е вълшебна играчка, която ще зарадва всяко дете с красивия си дизайн и уникални детайли. Тази кукла е идеалният спътник за ролеви игри и въображаеми приключения, позволявайки на децата да създават свои собствени истории в света на приказките.

Характеристики и предимства на Кукла 38 cm Fairy Doll Sun зелена LS1502-4:

  • Очарователен дизайн: С височина 38 cm, Fairy Doll Sun притежава привлекателно лице и зашеметяващи зелени детайли в облеклото си. Тя е с ефирна рокля, която придава на куклата вълшебен вид, идеален за приказни приключения.
  • Безопасни материали: Куклата е изработена от висококачествени и безопасни материали, което я прави подходяща за деца. Родителите могат да бъдат спокойни, знаейки, че играчката е безопасна за игра.
  • Развива креативността: LS1502-4 е перфектна за ролеви игри, които развиват въображението и креативността на децата. Чрез играта с куклата, децата учат социални умения и емоционална интелигентност, докато се грижат за своята вълшебна приятелка.
  • Лесна за носене: С компактния си размер, Fairy Doll Sun е лесна за пренасяне. Децата могат да я вземат навсякъде с тях – на площадката, в автомобила или по време на пътувания, за да се наслаждават на играта по всяко време.
  • Идеален подарък: Куклата е чудесен подарък за рожден ден, празници или просто за радост. Тя ще донесе усмивки и радост на всяко дете, което обича да играе с кукли и мечтае за вълшебни приключения.

Кукла 38 cm Fairy Doll Sun зелена LS1502-4 е прекрасен избор за деца, които обичат вълшебния свят на приказките. С красивия си дизайн, безопасни материали и възможности за ролеви игри, тя предлага часове забавление и радост. Нека вашето дете се потопи в приказния свят с тази очарователна кукла!

Specification

Overview

Тегло

0.504 кг

Processor

Тегло

0.504 кг

Display

Тегло

0.504 кг

RAM

Тегло

0.504 кг

Storage

Тегло

0.504 кг

Video Card

Тегло

0.504 кг

Connectivity

Тегло

0.504 кг

Features

Тегло

0.504 кг

Battery

Тегло

0.504 кг

General

Тегло

0.504 кг

Customer Reviews