Кукла 30 cm Bear & Baby с рокля розова LS1255-7

Код: 111800

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

29.00 лв.

15 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Описание

Кукла 30 cm Bear и Baby с рокля розова LS1255-7 е идеалният приятел за всяко малко момиче, което обича да играе и да се забавлява с кукли. С нейния сладък и привлекателен дизайн, тази кукла е перфектна за ролеви игри и за създаване на множество приказни истории.

Характеристики и предимства на Кукла 30 cm Bear и Baby с рокля розова LS1255-7:

  • Сладък дизайн: Bear и Baby LS1255-7 е облечена в красива розова рокля, която е украсена с нежни детайли. Тази цветова комбинация придава на куклата чар и елегантност, която всяко дете ще обикне.
  • Перфектен размер: С височина от 30 cm, куклата е идеално проектирана за малките ръце на децата. Лекото тегло я прави лесна за носене и манипулиране, което я прави перфектна за игри у дома или на открито.
  • Подвижни крайници: Куклата разполага с подвижни ръце и крака, което позволява на децата да я позиционират в различни позиции. Това добавя елемент на креативност и взаимодействие в играта, позволявайки на децата да играят различни сценарии.
  • Безопасни материали: Изработена от висококачествени и безопасни материали, Bear и Baby гарантира, че играта ще бъде не само забавна, но и безопасна за децата. Родителите могат да бъдат спокойни, знаейки, че играчката е подходяща за малките.
  • Развитие на въображението: Играта с кукли е отличен начин за развитие на креативността и социалните умения на децата. С Bear и Baby, малчуганите могат да създават свои собствени истории, да играят различни роли и да изразяват своето въображение.

Кукла 30 cm Bear и Baby с рокля розова LS1255-7 е перфектният подарък за всяко дете, което обожава кукли и иска да се потопи в света на фантазията. С нейния сладък и стилен дизайн, тя ще добави радост и усмивки в детските игри и приключения. Малките ще се забавляват с часове, създавайки весели спомени с Bear и Baby!

Specification

Overview

Тегло

0.730 кг

Processor

Тегло

0.730 кг

Display

Тегло

0.730 кг

RAM

Тегло

0.730 кг

Storage

Тегло

0.730 кг

Video Card

Тегло

0.730 кг

Connectivity

Тегло

0.730 кг

Features

Тегло

0.730 кг

Battery

Тегло

0.730 кг

General

Тегло

0.730 кг

Customer Reviews