Пързалка и Триъгълник на Пиклер 2в1 BPD732
Пързалка и Триъгълник на Пиклер 2в1 BPD732 Original price was: 229.00 лв..Current price is: 199.00 лв..
Back to products

Дървена дъска за рисуване с магнити BPE318

Код: 111727

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Original price was: 99.00 лв..Current price is: 89.00 лв..

0 дни 00 часа 00 мин 00 сек
14 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Description

Дървена дъска за рисуване с магнити BPE318 е идеалният творчески инструмент за малките художници, които обичат да създават и учат чрез игра. Тази многофункционална дъска комбинира забавление и образователни възможности, като предоставя на децата пространство да изразят своята креативност и да развиват своите умения. Тя е представител на нашите образователни играчки.

 

Характеристики и предимства на Дървена дъска за рисуване с магнити BPE318:

  • Двустранна дъска: Дъската предлага две различни повърхности за рисуване – бяла магнитна повърхност за писане с маркер и черна повърхност за рисуване с тебешир. Това позволява разнообразие в творческите изяви и прави играта по-интересна. Ние винаги ви представяме най-добрите играчки за деца.
  • Комплект с магнити: Включени са различни магнитни фигури, които децата могат да подреждат и комбинират, за да създават сцени и истории. Това стимулира въображението и подпомага развитието на фините двигателни умения и координацията око-ръка.
  • Практичен и компактен дизайн: Дъската е лесна за пренасяне и съхранение, което я прави подходяща за употреба както у дома, така и в детската градина или на път.
  • Екологични материали: Изработена е от висококачествена дървесина и безопасни за децата материали, което гарантира дълготрайна и безопасна употреба. При нас може да откриете още страхотни дървени играчки
  • Образователна стойност: Освен че стимулира креативността, дъската е отличен начин за децата да се учат да пишат букви и цифри, както и да решават малки пъзели с помощта на магнитните елементи.
  • Лесно почистване: Повърхностите за писане и рисуване се почистват лесно, така че децата могат да започнат нови творчески проекти веднага с нашите детски играчки.

Дървена дъска за рисуване с магнити BPE318 е перфектният подарък за деца, които обичат да рисуват и създават. Тя предлага неограничени възможности за игра и обучение, като същевременно подпомага развитието на важни умения. Независимо дали става въпрос за уроци по писане, рисуване или игра с магнити, тази дъска ще бъде незаменим помощник в детското развитие и забавление.

 

Specification

Overview

Тегло

4.2 кг

Processor

Тегло

4.2 кг

Display

Тегло

4.2 кг

RAM

Тегло

4.2 кг

Storage

Тегло

4.2 кг

Video Card

Тегло

4.2 кг

Connectivity

Тегло

4.2 кг

Features

Тегло

4.2 кг

Battery

Тегло

4.2 кг

General

Тегло

4.2 кг

Customer Reviews