Комплект с жилетка, каска и инструменти Т022

Код: 111764

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

39.90 лв.

16 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Описание

Комплект с жилетка каска и инструменти Т022 е идеалният избор за малките строители, които обичат ролевите игри и искат да се почувстват като истински професионалисти. С реалистичния си дизайн и богатия набор от инструменти, този комплект ще донесе часове забавление и учене.

Характеристики на Комплект с жилетка каска и инструменти Т022:

  • Жилетка и каска: Комплектът включва жилетка и каска, които придават автентичен вид на малкия строител и го подготвят за вълнуваща игра.
  • Разнообразие от инструменти: Включени са различни инструменти като чук, отвертка, гаечни ключове и други, за да може детето да се впусне в ролеви игри и да извършва „ремонтни“ дейности.
  • Реалистичен дизайн: Всички елементи от комплекта са създадени с внимание към детайлите, което прави играта по-реалистична и ангажираща.
  • Безопасни материали: Инструментите и аксесоарите са изработени от безопасни за деца материали, за да се гарантира безопасна игра.
  • Лесен за носене: Жилетката е лека и удобна, а инструментите могат лесно да се носят и използват, благодарение на компактния им размер.
  • Развива умения: Комплектът помага на децата да развиват фина моторика, координация око-ръка и креативност, като ги насърчава да измислят и реализират собствени проекти.

Комплект с жилетка каска и инструменти Т022 е чудесен подарък за всяко дете, което обича да играе на строител и да се забавлява с ролеви игри. Той ще развие въображението и уменията на детето, докато го забавлява и го кара да се чувства като истински професионалист.

 

Комплект с жилетка каска и инструменти Т022

Specification

Overview

Тегло

0.542 кг

Processor

Тегло

0.542 кг

Display

Тегло

0.542 кг

RAM

Тегло

0.542 кг

Storage

Тегло

0.542 кг

Video Card

Тегло

0.542 кг

Connectivity

Тегло

0.542 кг

Features

Тегло

0.542 кг

Battery

Тегло

0.542 кг

General

Тегло

0.542 кг

Customer Reviews