Градински комплект с Тример Т019

Код: 111762

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

39.90 лв.

12 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Описание

Градински комплект с Тример Т019 е страхотна играчка за малките градинари, които обичат да помагат и да се включват в забавни и образователни ролеви игри на открито. С реалистичен дизайн и разнообразие от аксесоари, този комплект ще направи всяка игра в градината още по-интересна и ангажираща.

Характеристики на Градински комплект с Тример Т019:

  • Реалистичен тример: Комплектът включва тример, който издава звукови и светлинни ефекти, симулирайки реална работа, за да направи играта още по-забавна.
  • Допълнителни градински инструменти: В комплекта са включени и други инструменти като лопатка, гребло и ръкавици, за да се създаде пълноценно градинарско изживяване.
  • Безопасни материали: Всички елементи са изработени от безопасни и нетоксични материали, които осигуряват сигурност по време на игра.
  • Лек и удобен дизайн: Комплектът е подходящ за малки ръчички и е лесен за хващане и използване, което го прави идеален за деца на различни възрасти.
  • Интерактивни функции: Тримерът разполага със звукови ефекти, които правят играта по-реалистична и създават усещане за истинско градинарско приключение.
  • Развива умения: Играта с комплекта помага за развитието на фината моторика, координацията око-ръка и въображението, като децата се учат да играят и имитират реални дейности.

Градински комплект с Тример Т019 е перфектният избор за децата, които обичат да играят на открито и да изследват света около тях. Той насърчава активната игра и развива важни умения, докато малките градинари се забавляват и научават повече за природата.

 

Градински комплект с Тример Т019

Specification

Overview

Тегло

1.125 кг

Processor

Тегло

1.125 кг

Display

Тегло

1.125 кг

RAM

Тегло

1.125 кг

Storage

Тегло

1.125 кг

Video Card

Тегло

1.125 кг

Connectivity

Тегло

1.125 кг

Features

Тегло

1.125 кг

Battery

Тегло

1.125 кг

General

Тегло

1.125 кг

Customer Reviews