Комплект Резачка за дърва с каска Т006

Код: 111753

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

34.90 лв.

10 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Описание

Комплект Резачка за дърва с каска Т006 е перфектният подарък за малките любители на природата и приключенията, които искат да се почувстват като истински горски работници. С реалистичния си дизайн и ангажиращи функции, този комплект предлага безброй часове забавление и ролеви игри.

Характеристики на Комплект Резачка за дърва с каска Т006:

  • Резачка за дърва: Включва реалистично проектирана резачка, която издава звукови ефекти, за да придаде автентичност на играта. Децата ще се забавляват, докато „работят“ в своята градина или играят на открито.
  • Работна каска: Комплектът включва и работна каска, която осигурява допълнителна безопасност и стил. Каската е лека и удобна, с регулируем размер, подходяща за деца на различни възрасти.
  • Безопасни материали: Всички елементи от комплекта са изработени от безопасни и нетоксични материали, което гарантира безопасна игра.
  • Развива умения: Играта с резачката и каската насърчава развитието на фината моторика, координацията око-ръка и креативността, като децата учат за работата с инструменти и важността на безопасността.
  • Идеален за ролеви игри: Комплектът е чудесен за игра на открито или в закрити пространства, позволявайки на децата да развиват въображението си и да играят в различни сценарии.
  • Лесен за носене: Всички елементи от комплекта са леки и удобни, което позволява на децата да ги носят и използват лесно.

Комплект Резачка за дърва с каска Т006 е отличен избор за всяко дете, което обича да играе на открито и да се включва в приключения. С него вашето дете ще се забавлява, развива важни умения и научава за отговорността, докато се наслаждава на ролевата игра.

Комплект Резачка за дърва с каска Т006

Specification

Overview

Тегло

0.728 кг

Processor

Тегло

0.728 кг

Display

Тегло

0.728 кг

RAM

Тегло

0.728 кг

Storage

Тегло

0.728 кг

Video Card

Тегло

0.728 кг

Connectivity

Тегло

0.728 кг

Features

Тегло

0.728 кг

Battery

Тегло

0.728 кг

General

Тегло

0.728 кг

Customer Reviews