Работна каска прожектор Т004

Код: 111752

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

14.90 лв.

19 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Описание

Работна каска прожектор Т004 е перфектният аксесоар за малките строители, които искат да изглеждат професионално и да се забавляват в ролевите си игри. Със стилен дизайн и функционални характеристики, тази каска ще осигури на децата вълнуващо и безопасно изживяване при игра.

Характеристики на Работна каска прожектор Т004:

  • Реалистичен дизайн: Каската е проектирана с внимание към детайлите, придавайки автентичен вид и усещане за истински строителен работник.
  • Прожектор с LED светлина: Вградената LED светлина осигурява осветление, което прави играта по-интересна и позволява на децата да „работят“ дори в тъмни пространства или вечер.
  • Удобен и регулируем размер: Каската е лека и регулируема, което я прави подходяща за деца на различни възрасти. Осигурява комфорт при носене по време на дълги часове на игра.
  • Безопасни материали: Изработена от безопасни и устойчиви на удар материали, каската гарантира безопасност и дълготрайност.
  • Подходяща за ролеви игри: Каската е идеална за комбиниране с други инструменти и аксесоари от комплекти за строителство, стимулирайки креативността и въображението на децата.
  • Развива умения: Играта с каската насърчава социалната игра и развива фината моторика, координацията око-ръка и креативността.

Работна каска прожектор Т004 е чудесен подарък за всяко дете, което обича да играе на строител и да се впуска в приключения. С нея малките майстори ще се чувстват уверени и готови да се включат в невероятни проекти, докато развиват важни умения и се забавляват.

Работна каска прожектор Т004

 

Specification

Overview

Тегло

0.280 кг

Processor

Тегло

0.280 кг

Display

Тегло

0.280 кг

RAM

Тегло

0.280 кг

Storage

Тегло

0.280 кг

Video Card

Тегло

0.280 кг

Connectivity

Тегло

0.280 кг

Features

Тегло

0.280 кг

Battery

Тегло

0.280 кг

General

Тегло

0.280 кг

Customer Reviews