Циркуляр със звук и светлина Т008

Код: 111755

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

23.90 лв.

20 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Описание

Циркуляр със звук и светлина Т008 е идеалната играчка за малките строители, които обичат да се впускат в ролеви игри и да се чувстват като истински майстори. С реалистичния си дизайн и забавни функции, този циркуляр ще осигури на децата часове на ангажираща и образователна игра.

Характеристики на Циркуляр със звук и светлина Т008:

  • Реалистичен дизайн: Циркулярът е проектиран да имитира истинска машина, с детайли, които правят играта по-реалистична и забавна.
  • Звукови и светлинни ефекти: Играчката разполага с интерактивни звукови и светлинни ефекти, които активират при „работа“, придавайки още по-голямо усещане за истинска строителна среда.
  • Лесен за хващане: Циркулярът е лек и удобен за малки ръчички, което го прави идеален за деца, които искат да се забавляват и да играят безопасно.
  • Безопасни материали: Изработен от висококачествени, безопасни и нетоксични материали, циркулярът гарантира безопасна игра и дълготрайност.
  • Развива умения: Играта с циркуляра насърчава развитието на фината моторика, координацията око-ръка и въображението на децата, като ги окуражава да създават свои собствени проекти.
  • Идеален за ролеви игри: Циркулярът е чудесен за игра в комбинация с други инструменти от комплекти за строителство, което стимулира креативността и социалните умения на децата.

Циркуляр със звук и светлина Т008 е отличен подарък за всяко дете, което обича да играе на строител и да се включва в ролеви игри. Той предоставя възможност за забавление, обучение и развиване на важни умения, докато децата се наслаждават на играта.

Циркуляр със звук и светлина Т008

Specification

Overview

Тегло

0.555 кг

Processor

Тегло

0.555 кг

Display

Тегло

0.555 кг

RAM

Тегло

0.555 кг

Storage

Тегло

0.555 кг

Video Card

Тегло

0.555 кг

Connectivity

Тегло

0.555 кг

Features

Тегло

0.555 кг

Battery

Тегло

0.555 кг

General

Тегло

0.555 кг

Customer Reviews