Булдозер със звук и светлина 666-62P

Код: 111769

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

29.90 лв.

12 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Описание

Булдозер със звук и светлина е невероятна играчка за малките строители, които обичат да създават и строят. Със своите интерактивни функции и реалистичен дизайн, този булдозер предоставя забавление и развива въображението на децата, като същевременно ги учи на основите на строителната техника.

Характеристики на Булдозер със звук и светлина:

  • Реалистичен дизайн: Булдозер със звук и светлина е проектиран с автентични детайли като подвижна лопата, вериги и кабина, което го прави да изглежда като истинска строителна машина.
  • Светлинни и звукови ефекти: Вградени светлини и звуци на двигател и строителни сигнали, които правят играта по-реалистична и увлекателна за децата.
  • Подвижна лопата: Лопатата може да се повдига и спуска, което позволява на децата да симулират строителни дейности като копаене и преместване на материали.
  • Здрава конструкция: Изработен от висококачествени и безопасни материали, булдозерът е издръжлив и устойчив на удари, което го прави подходящ за интензивна игра.
  • Лесен за управление: Колелата и веригите са проектирани за плавно придвижване, което позволява на децата лесно да го движат по различни терени като под или пясъчник.

Булдозер със звук и светлина е отличен начин децата да се потопят в света на строителството и да развиват своите двигателни умения и координация. Тази играчка предлага часове забавление и учене, като насърчава креативността и ролевите игри.

Булдозер със звук и светлина е невероятна играчка за малките строители, които обичат да създават и строят.

Specification

Overview

Тегло

0.861 кг

Processor

Тегло

0.861 кг

Display

Тегло

0.861 кг

RAM

Тегло

0.861 кг

Storage

Тегло

0.861 кг

Video Card

Тегло

0.861 кг

Connectivity

Тегло

0.861 кг

Features

Тегло

0.861 кг

Battery

Тегло

0.861 кг

General

Тегло

0.861 кг

Customer Reviews