Кенгура и колани за прохождане

Кенгуру Mistral тюркоаз

69.00 лв.

Описание

Ергономичното кенгуру с база Mistral е проектирано с мисъл за максималния комфорт на детето и родителя, като специалният дизайн с мрежест текстил осигурява отлична вентилация и циркулация на въздуха. Това го прави особено подходящо за използване през топлите месеци. Кенгуруто е предназначено за деца на възраст от 5 месеца и може да се използва до достигането на тегло от 15 кг. Трите основни позиции за носене включват лице към родителя, по посока на движението и на гърба на родителя, което предоставя гъвкавост и удобство за различни ситуации.
 

Допълнително, кенгуруто е снабдено с подплатена база, която абсорбира вибрациите по време на движение и повишава комфорта за детето. Базата също така има противоплъзгащо покритие, което гарантира сигурността и стабилността на бебето, като същевременно осигурява на крачетата ергономична M-форма, подходяща за здравословното развитие на бедрените стави. Базата може да се използва и самостоятелно.
 

За удобство на родителя, кенгуруто включва регулируем широк колан за кръста, който се закопчава с висококачествено велкро, осигуряващо безопасност и комфорт при носене. Широките, подплатени презрамки през раменете и подсиленият колан на гърба допринасят за равномерното разпределение на тежестта на детето, което намалява натоварването върху гърба и кръста на родителя дори при дълго носене. Практичният джоб за аксесоари е още едно удобство, което прави този продукт изключително функционален и лесен за употреба.
 

Това кенгуру е подходящо за ръчно пране, което улеснява поддръжката му и гарантира неговата дълготрайност.

Brand

Cangaroo

Допълнителна информация

Тегло 0.7 кг