Дървени играчки

Дървена двустранна магнитна дъска пъзел TF849

24.90 лв.

Код: 111457 Категория:

Описание

Открийте магията на творчеството с дървената двустранна магнитна дъска пъзел TF849, идеална за вдъхновение и развитие на детския ум. Тази уникална игра предлага 117 части в различни форми и ярки цветове, които стимулират децата да изразяват себе си и да изследват нови идеи.

Основни характеристики:

-Двустранна функционалност: Едната страна предлага магнитна дъска, където децата могат да поставят и пренареждат фигурите по шаблони или по свой избор. Другата страна е черна дъска за писане с тебешир, идеална за творчески израз и писмена практика.

-Стимулира развитието: Подпомага развитието на творчеството, фината моторика, въображението и координацията на детето чрез игрова активност.

-Включени аксесоари: Комплектът включва 30 различни шаблона за редене със степенувани нива на трудност, които насърчават логическото мислене и решаването на задачи. В комплекта са включени тебешир и гъба за лесно писане и изтриване на черната дъска.

Дървената двустранна магнитна дъска пъзел TF849 е перфектният избор за учебни заведения и домашно ползване, предоставяйки на децата не само забавление, но и възможност да развиват ключови умения през игра.

Brand

Tooky Toy

Допълнителна информация

Тегло 0.830 кг