Изчерпан
Летни колички

Детска Лятна количка Berlin зелен

219.00 лв.

Изчерпан

Код: 111365 Категории: ,

Описание

Бебешката лятна количка Berlin е създадена с лека алуминиева конструкция, която я прави лесна за пренасяне и маневриране. Ергономичната дръжка от пяна PU осигурява удобен захват и комфорт по време на шофиране. Сгъването на количката е бързо, лесно и компактно, като при книга, което я прави удобна за съхранение и транспортиране. Задвижването се регулира чрез колан, а седалката може да бъде настроена в напълно легнало положение за по-голямо удобство на Вашето бебе.
Количката разполага с подвижен, обемен и регулируем сенник с три секции, включително и допълнителна козирка, която осигурява защита от слънцето и вятъра. Мрежестият прозорец на сенника позволява на Вашето бебе да диша и да се наслаждава на свеж въздух по време на горещите летни дни.
Седалката на количката е удобна и широка с размер 32/80 см., като мрежестият сегмент на седалката допълнително подобрява циркулацията на въздуха. В допълнение, има и джоб за дребни аксесоари, където можете да съхранявате необходимите неща по време на разходка.
За по-голяма видимост и безопасност, количката е оборудвана със светлоотразителни ленти и 5-точков колан с меки защитници. Поставката за крачета е регулируема в три позиции, а има и степенка за по-големите деца.
Предвидената за по-голямо удобство на родителите и децата, количката има подвижен предпазен борд, 360 градуса на движение на предните колела с опция за заключване, както и сваляеми предни и задни колела с бутони. Амортисьорите на всички четири колела осигуряват по-голям комфорт по време на каране. Накрая, голямата кошница за аксесоари предоставя допълнително удобство за съхранение на необходимите вещи по време на разходка.

Brand

Moni

Допълнителна информация

Тегло 7.4 кг