Триколки с родителски контрол

Детска триколка сгъваема Compacto 3в1 зелен

197.00 лв.

Описание

Представяме Ви сгъваемата детска триколка 3в1 Compacto, идеална за деца от 12 до 72 месеца с максимално тегло до 25 кг. Тази триколка предлага гъвкавост и удобство, като предоставя три различни начина на използване:
– С дръжка за родителски контрол: Родителите могат лесно да контролират движението на триколката, като използват удобната дръжка за контрол.
– Без дръжка за родителски контрол: След като децата придобият по-голяма независимост, дръжката за контрол може да бъде свалена, позволявайки им да карат триколката самостоятелно.
– Като балансиращо колело: Триколката може да се използва и като балансиращо колело, което помага на децата да научат баланса и координацията.

Сгъваемата задна рамка прави триколката компактна и лесна за съхранение или транспортиране. Седалката е оборудвана с мека подложка и 3-точков предпазен колан за комфорт и безопасност на детето. Можете да поставите седалката както в посока на движението, така и обратно към родителя.
Триколката разполага с регулируема облегалка за гръбчето, подвижен предпазен борд и голям сенник с две секции за защита от слънцето. Дръжката е регулируема до 4 позиции на височина, а кормилото е сгъваемо за удобство. Гумите са изработени от EVA пяна и са ненадуваеми, с функция за свободно движение на предното колело.
Допълнителната поставка за седалката във функция балансиращо колело и сгъваемата поставка за крачета осигуряват комфорт и безопасност за по-малките деца. Две задни спирачки гарантират по-голяма стабилност на триколката.

Размерите на продукта са: Височина – 97 см; Ширина – 50 см; Дължина – 70 см.

Brand

Byox

Допълнителна информация

Тегло 6.30 кг