Изчерпан
Детски кукли

Кукла 31см с кошница 6985

30.00 лв.

Изчерпан

Описание

Бебе "Кукла 6985" е изключително реалистична и обичана кукла, с височина 31 см, която не само предоставя на децата часове на забавление, но и подпомага развитието на техните социални умения и въображение. С тази кукла, децата могат да преживеят и играят ролеви сценарии, като същевременно усещат отговорност и грижа.

Основни Характеристики:

Височина 31 см: Куклата е идеалната големина за малките ръце на децата, които могат да я държат и обичат.

Реалистичен Дизайн: С изключително реалистичен външен вид и израз, "Кукла 6985" възпроизвежда истинското усещане за грижа за бебе.

Кошница за Кола: В комплекта влиза и специална кошница за кола, която позволява на детето да пренася своето "бебе" навсякъде със себе си. Това стимулира ролевата игра и творчеството.

Меки и Приятни на Допир Материали: Изработена от висококачествени материали, куклата е мека и приятна на допир, като предоставя усещане за комфорт и безопасност.

Подвижни Артикулации: С подвижни артикулации на ръцете и краката, куклата позволява на децата да я поставят в различни пози и да се забавляват със сценарии.

Подходяща за Развиване на Социални Умения: Бебе "Кукла 6985" куклата е идеална за развиване на социални умения и въображение, като децата имитират грижите и вниманието, които изисква истинското бебе.

С този комплект децата ще впрегнат своята творческа и социална страна, като същевременно се забавляват и научават за грижа и отговорност.

Brand

Tutu love

Допълнителна информация

Тегло 0.5 кг