Изчерпан
Детски кукли

Кукла 31см с аксесоари и раница Unicorn 6809

25.00 лв.

Изчерпан

Описание

Добре дошли в света на сладките моменти с нашето чаровно "Бебе Unicorn 6809" – кукла, която обича играта и приключенията. Тази изключително реалистична кукла предлага на вашето дете нежна компания и вълнуващо изживяване.

Характеристики:

Размери и Външен Вид:

"Бебе Unicorn 6809" е висока 36 см и е изработена с голямо внимание към детайлите. Тя е облечена в сладка тениска и панталонче, които подчертават нейната уникална личност. Лентата с панделка за глава допълва нейния невероятен стил.

Меки и Нежни Материали:

Куклата е изработена от висококачествени материали, които я правят мека и приятна на допир. Това осигурява на детето удоволствие от обичане и гушкане с любимата си играчка.

Аксесоари и Раничка:

Към "Бебе Unicorn 6809" са включени различни бебешки аксесоари, които обогатяват игровия процес. Купичка,бебешки лигавники играчки са само част от изненадите, които допълват въображението на детето.

Раничка за Съхранение:За удобство и лесно пренасяне, в комплекта е включена и специална раничка за съхранение. Така детето винаги може да носи своето любимо бебе със себе си и да споделя радостта с приятели.

Развиваща Забава:"Бебе Unicorn 6809" не само е чудесна играчка за обичане, но и стимулира въображението и социалните умения на детето. Играта с нея предлага възможност за развитие на грижата и вниманието.

С тази кукла-бебе всеки момент става специален и магичен. Предоставете на вашето дете невероятно пътешествие в света на играта и нежността с тази чаровна кукла.

Brand

Tutu love

Допълнителна информация

Тегло 0.5 кг