Монтесори дървена дъска Snail
Монтесори дървена дъска Snail Original price was: 107.00 лв..Current price is: 89.00 лв..
Back to products

Монтесори дървена дъска Dog

Код: 110758

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Original price was: 107.00 лв..Current price is: 89.00 лв..

Изчерпан

0 дни 00 часа 00 мин 00 сек

Изчерпан

12 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Описание

Монтесори дървена дъска Dog е иновативен образователен инструмент, създаден да стимулира любопитството и креативността на вашето дете. С вдъхновяващия си дизайн и игриви елементи, тази дървена дъска е перфектната помощ за развитие на важни умения, докато детето се забавлява.

Характеристики и предимства на Монтесори дървена дъска Dog:

  • Дървен материал от високо качество: Изработена от натурално дърво, Монтесори дървена дъска Dog е безопасна и устойчива на износване, което я прави идеална за ежедневна употреба. Материалът е естествен, нетоксичен и безопасен за деца, осигурявайки спокойствие на родителите.
  • Образователни игри: Монтесори дъската предлага различни образователни активности, които развиват логическото мислене, фината моторика и координацията на ръцете и очите. Децата могат да изследват цветове, форми и текстури, учейки се по забавен и ангажиращ начин.
  • Игра с тематика на куче: Дизайнът с тематика на куче привлича вниманието на децата и ги вдъхновява да играят и учат. Симпатичните детайли и цветни елементи създават игрива атмосфера, която насърчава творческото изразяване и въображението.
  • Подходяща за различни възрасти: Монтесори дъската Dog е идеална за деца на различни възрасти, тъй като предлага разнообразие от предизвикателства, които могат да бъдат адаптирани според индивидуалното развитие на всяко дете.
  • Лесно съхранение и преносимост: Компактният размер на дъската я прави удобна за съхранение и пренос. Родителите могат лесно да я вземат на път или да я съхраняват в дома, без да заема много място.

Монтесори дървена дъска Dog е не само забавна играчка, но и полезен образователен инструмент, който ще помогне на вашето дете да развие важни умения в игрива и ангажираща среда. Инвестирайте в развитието на детето си, като му предоставите възможността да учи и играе с тази прекрасна монтесори дъска!

 

 

Specification

Overview

Тегло

0.9 кг

Processor

Тегло

0.9 кг

Display

Тегло

0.9 кг

RAM

Тегло

0.9 кг

Storage

Тегло

0.9 кг

Video Card

Тегло

0.9 кг

Connectivity

Тегло

0.9 кг

Features

Тегло

0.9 кг

Battery

Тегло

0.9 кг

General

Тегло

0.9 кг

Customer Reviews