Активен център Пирамида 806

Код: 110356

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Original price was: 65.00 лв..Current price is: 59.00 лв..

0 дни 00 часа 00 мин 00 сек
13 хора разглеждат този продукт сега.

Payment Methods:

Description

Активен център Пирамида 806 е забавна и образователна играчка, предназначена за малки деца, която насърчава моторното развитие, креативността и сетивното възприятие. С интерактивен дизайн и множество функции, този активен център предоставя безкрайни часове забавление и учене.

Характеристики на Активен център Пирамида 806:

  • Разнообразие от дейности: Пирамидата предлага различни интерактивни елементи, включително звукови и светлинни ефекти, текстури и цветни играчки, които стимулират любопитството на децата.
  • Образователни елементи: Играчката е проектирана така, че да помага на децата да развиват основни умения, като цветово разпознаване, фината моторика и координацията око-ръка.
  • Сигурност и стабилност: Изработен от безопасни и издръжливи материали, активният център е проектиран с внимание към безопасността, осигурявайки надеждност по време на игра.
  • Ярки цветове и привлекателен дизайн: Цветната пирамида е визуално привлекателна, което ще задържи вниманието на малките деца и ще ги мотивира да изследват.
  • Лесно пренасяне: Леката конструкция и компактният размер правят активния център лесен за пренасяне и съхранение, идеален за игра в дома или навън.
  • Идеален за социална игра: Активният център предлага възможности за взаимодействие с други деца, насърчавайки социализацията и сътрудничеството.

Активен център Пирамида 806 е перфектният подарък за всяко дете, което обича да учи и играе. С него вашето дете ще развива важни умения, докато се забавлява и изследва нови възможности!

 

Активен център Пирамида 806

Specification

Overview

Тегло

1.32 кг

Processor

Тегло

1.32 кг

Display

Тегло

1.32 кг

RAM

Тегло

1.32 кг

Storage

Тегло

1.32 кг

Video Card

Тегло

1.32 кг

Connectivity

Тегло

1.32 кг

Features

Тегло

1.32 кг

Battery

Тегло

1.32 кг

General

Тегло

1.32 кг

Customer Reviews