Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ НА HAPPYFAMILYBG.COM

 

Прочетете внимателно описаните по-долу условия преди да използвате този уеб сайт.

Настоящите УСЛОВИЯ уреждат взаимоотношенията между „ХЕПИ ФЕМИЛИ 2013“ ООД (наречено по-долу happyfamilybg.com) от една страна и Потребителите на електронни (Интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн  www.happyfamilybg.com .Тези условия обвързват всички потребители ползващи услугите на happyfamilybg.com.

„Хепи Фемили 2013“ е дружество с ограничена отговорност с данъчен номер 202780978, регистрирано по Търговския Закон на Република България, със седалище гр.София, жк.Mladost 2, бл.207

 

1. РЕГИСТРАЦИЯ

Потребителите на сайта имат право да закупят предлаганите от  Happyfamilybg.com стоки и артикули с или без регистрация.  При регистрацията трябва да въведете, Вашето име и фамилия, адреса, който ще се използва за доставка, e-mail и телефон(и) за връзка.

С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия"" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

 

2. ЦЕНИ

Всички посочени цени в сайта са с включен ДДС
Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата която е зачертана. Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца, когато е при условия по чл.66 ал.2 от ЗЗП.

 

3.ПОРЪЧКА

Поръчката се осъществява след натискане  на бутона „Купи“ .При направа на поръчката Потребителят има право да избере стоките и количеството им, начинът и сроковете за доставка според предложените варианти.

 

4. ДОСТАВКА

Доставката се извършва по предварително уточнен от Потребителя  начин и според посочените срокове. Happyfamilybg.com  си  запазва  правото  да  удължава посочените срокове с до 7 дни без да информира предварително Потребителят, и да удължава сроковете над 7 дни с предварителното одобрение от страна на Потребителя. 

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Happyfamilybg.com  се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

 

5. ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва по два начина:

• В брой при доставка
• По банков път

 

6. ОТГОВОРНОСТИ

 Happyfamilybg.com не поема отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки.

 

7. ПРОМЯНА НА ЦЕНИ И УСЛОВИЯ

Happyfamilybg.com право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.

 

8. ЛИЧНИ ДАННИ

Happyfamilybg.com има право да използва личните данни ,постъпващ от регистрацията само и единствено относно покупката и доставката свързана с нея

 

9. ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Според  закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

  • констатирани липси
  • дефекти на стоката
  • несъответствие с обявената търговска марка

Продуктът трябва да бъде върнат в същото състояние, в което е бил доставен. В срок от 7 работни дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия: 

  • Запазен оригинален търговски вид -  стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от ХЕПИ ФЕМИЛИ 2013 ООД – касов бон, фактура, гаранционна карта (което е приложимо) 
  • Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба
  • Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива
  • Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента

ХЕПИ ФЕМИЛИ 2013 ООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за: 

  • възстановяване на заплатената сума
  • заменяне на стоката с нова
  • отбив от цената